Workshops (op maat)

Ik ben een ervaren fotodocent. Zo gaf ik les aan de Rietveld Academie en aan de Hogeschool Utrecht en ben ik al lange tijd verbonden aan Crea als docent fotografie. Sinds enige tijd geef ik ook workshops mijn studio of op locatie.

Na overleg wordt een programma samengesteld, dat voldoet aan de behoefte. Ook geef ik workshops met een bepaald onderwerp, zoals Portretfotografie in de studio, Leer je camera beter kennen en een Basiscursus fotografie waarin ook de basisprincipes van beeldbewerking worden uitgelegd. Voor de laatste cursus komen we drie keer bij elkaar.

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 5. Individuele workshops zijn ook mogelijk. Het aantal bijeenkomsten hangt af van het programma en van de wensen.

Voor een individuele workshop van 2,5 uur bedragen de kosten € 125,- . Voor iedere extra deelnemer komt er € 25,- bij. Een workshop van drie bijeenkomsten kost € 250,- en voor iedere extra deelnemer komt daar € 40,- bij. De prijzen zijn trouwens inclusief 21% btw.

Voor de workshops gebruik je je eigen apparatuur en eventueel materiaal. Als we in de studio werken gebruiken we vanzelfsprekend mijn lichtsets en toebehoren. Voor beeldbewerking neem je een laptop mee.

Aarzel niet contact op te nemen via de contacpagina om te bespreken wat voor jou een geschikte workshop zou kunnen zijn. Denk overigens ook eens aan een workshop als cadeau!